Navigate / search

xenia

Even voorstellen

Mijn naam is Xenia Kuiper, 37 jaar en actief werkend als projectleider & ideator in de zorg. Inmiddels zo’n ruim 18 jaar werkervaring en tal van leuke opdrachten uitgevoerd ter vernieuwing van diensten, producten & culturen. Mijn achtergrond ligt op het vlak van projectmanagement, bedrijfskunde & communicatie.

Mijn interesse ligt in thema’s als ehealth, (service) design thinking, lean startup, social media en co-creatie. Mijn energie komt voort uit het inspireren & bewegen van anderen, bij voorkeur zij die werkzaam zijn in het primaire proces, zoals in de zorg “de handen aan het bed”. De beste ideeën vind je in die basis, dicht bij de klant. Ze hebben alleen vaak wat aanjagen nodig en prikkeling vanuit de wereld met mogelijkheden en omdenken.

Mijn focus is gericht op het bereiken van veranderingen en het creëren van nieuwe omstandigheden, diensten of producten. De steeds sneller gaande ontwikkelingen in technologie, de veranderende communicatie (social media) structuren en nieuwe vormen van (samen)werken, hebben mijn grote interesse. Des te meer vanwege de vele kansen die deze ontwikkelingen bieden voor de zorg. Het oplossen van actuele vraagstukken of inspelen op toekomstige veranderingen, is waar ik mij graag mee bezighoud.

Enkele highlights van recente projecten lees je via ‘Mijn projecten’