Navigate / search

Samen de zorg in beweging brengen!

Op 25 september 2015 vond voor de 8e keer de landelijke Zorgmarathon plaats. Een dag waarop vele zorgaanbieders en andere partners uit de sector samen lopen voor een goed doel. Top om mee te maken! Ik liep dit jaar voor het eerst mee met Philadelphia, zelfs in 2 teams. Over een leuk uitdagend en soms nog best pittig parcours op het terrein van Papendal in Arnhem renden medewerkers uit de zorg in teams een estafetteloop.

Zo ook de 5 teams van Philadelphia, mijn bijdrage voor de loop was een mooie 8,4 km. Onder aanmoediging van zowel je eigen team als supporters van andere zorgaanbieders, een plezier om zo sportief bezig te zijn. Fantastisch om de ‘samen sterk’ sfeer te proeven tussen al die zorgaanbieders en deelnemers, wat mij betreft een treffende schets van de Zorgsector: door samen te werken sta je sterker! Sterker voor iedereen die zorg nodig heeft, sterker voor passende oplossingen in zorg en ondersteuning. Vitaliteit en plezier tellen niet alleen in de sport, juist ook in de zorg. En het Zorgmarathon initiatief straalt dat van alle kanten uit: ‘samen de zorg in beweging brengen’.

Laat dit nou precies dezelfde missie zijn in zorginnovatie. Mijn 8,4 km maakte mij trots op mijzelf, op mijn collega’s, op onze zorgorganisatie en bovenal op de (Verstandelijke Gehandicapten) Zorg sector in z’n geheel. Een open sfeer met wederzijdse aanmoediging en sportieve prestaties …. zo ook werkt het in innovatie, laten zorg partners hun krachten bundelen en de toekomst waarmaken!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website